Дмитро Замотаєв: якщо поставив мету, йди до неї — назад дороги нема!

 

 

Днями відлунали фанфари першого регіонального конкурсу «Спортивна гордість Запоріжжя». В однойменній номінації, де конкурували представники олімпійських видів спорту, перемогу одержав Заслужений майстер спорту України з боксу, бронзовий призер чемпіонатів світу та Європи, Дмитро Замотаєв. В зимовому сезоні кращим результатом для спортсмена також стала бронзова медаль, яку він здобув на 70-му міжнародному турнірі Странджа.

У конкурсі «Спортивна гордість Запоріжжя», Дмитро переміг завдяки своїй потужній армії вболівальників, які віддали за нього у народному голосуванні 932 голоси.

Враженнями від отриманого титулу Дмитро поділився з журналістами:

 

Це надихає і мотивує. Це і моральна, і фінансова підтримка. Колись спорт починався для мене як хобі, а сьогодні це вже спосіб заробітку на життя, приємно, заробляти улюбленою справою, яку ти любиш усією душею. І такі заходи для нас спортсменів дуже приємні!

Така нагорода у мене вперше, за мене голосували люди і мені дуже приємно, що мене підтримала така кількість людей, і що такі конкурси популяризують спорт у Запоріжжі та Запорізькому краї!

Секрет успіху Дмитра Замотаєва:  я дотримуюся такого принципу — якщо поставив собі мету, то треба до неї йти. Без мети нічого не вийде в житті. Не важливо це спорт, чи інші справи,  якщо поставив мету, йди до неї — назад дороги нема!

 

Олена Назаренко, «ЗА!спорт»