Сотня юних важкоатлетів змагалися за нагороди відкритого чемпіонату Запоріжжя

 

На базі КЗ «ОСДЮСШОР з важкої атлетики» ЗОР відбувся відкритий чемпіонат Запоріжжя з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 років та до 15 років.

Участь у змаганнях взяли  сто спортсменів із Запоріжжя, Преображенки, Бердянська, Дніпрорудного, Братського, Дніпровки та Кам’янки.

Змагання стали відбірковими на чемпіонат України  серед спортсменів до 13 років, який у квітні прийматиме Славутич. За результатами виступів на першості міста, на чемпіонат України пройшли відбір: Валерія Орлова, Анжеліка Жукова, Анна Кирстюк, Євгенія Тиніна, Євген Сорока, Максим Марсавін, Вадим Дранас.

Також відзначимо наймолодшу учасницю змагань — 7 річну Валерію Савчук, яка підняла у сумі 42 кг та виконала перший юнацький розряд!

Змагання пройшли за підтримки Департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради, Запорізького обласного відділення НОК України, Запорізького обласного осередку Федерації важкої атлетики України. Генеральний партнер компанія «Епіцентр К» надав призи переможцям чемпіонату.

 

«ЗА!спорт»