У Запорізьких борців дев’ять нагород «Сombat Games» і одна путівка до Будапешту

За ініціативи Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та  ГО «Українська федерація учнівського спорту» у столиці відбулися Перші Всеукраїнські ігри з єдиноборств серед школярів «Сombat Games».

У фінальному етапі змагань взяли участь дванадцять запорізьких борців – вісім у вільній боротьбі та три у греко-римській.

У змаганнях з греко-римської боротьби чемпіоном у ваговій категорії 44 кг Єгор Куліш. Таким чином учень Запорізького загальноосвітнього багатопрофільного навчально-виховного комплексу №106, гарантував собі путівку на на Всесвітні ігри з єдиноборств серед школярів «ISF World School Combat Games 2019», які з 16 по 21 червня відбудуться в Будапешті (Угорщина).

Решта запорізьких класиків вибороли бронзові медалі — Влад Библя у вазі 41 кг а Данило  Смішко в категорії 68 кг.

У змаганнях з вільної боротьби запорізькі хлопці та дівчата, нажаль, не зуміли піднятися на найвищу сходинку п’єдесталу пошани. Другі місця посіли Анастасія Мартиненко (36 кг), Оксана Моїсеєнко (39 кг), Діана Осипенко (42 кг), Давид Бескутьський (52 кг). Бронзовими призерами змагань стали Богдана Лазоришинець (58 кг) та Ярослав Лісняк (68 кг).