У Запоріжжі стартувала відкрита першість міста з боксу пам’яті Едуарда Тарасенка та Віктора Кириленка

 

У ФОК «Олексієвський» стартував Відкритий Чемпіонат міста з боксу серед юнаків 2005-2006г.р. пам’яті тренерів Едуарда Леонідовича Тарасенка та Віктора Михайловича Кириленка.

Участь у змаганнях беруть сім десятків хлопців з клубів Запоріжжя, Енергодару, Оріхова, Бердянська, Гуляйполя та Дніпрорудного.

 

  • Едуард Тарасенко та Віктор Кириленко — це одні з батьків-засновників запорізького боксу. Ми завжди дивилися на них, і тримали рівняння —  і коли тренувалися, і коли самі тренували, завжди брали їх за приклаж. Це третій турнір, кілька років змагання не проводилися, але я думаю що тепер цей турнір зробимо традиційним, — розповів президент Запорізької міської федерації боксу Володимир Сосуновський, — У хлопців цієї вікової категорії вже за п’ять днів першість області. Тут вони відберуться, побачать свої сили, і зможуть краще підготуватися до обласної першості, а потім сподіваюся потраплять і на чемпіонат України.

Під час урочистого відкриття змагань привітали учасників та гостей Начальник управління спорту, фізичної культури Запорізької міської ради Едуард Багіров, Президент Запорізької міської федерації боксу Володимир Сосуновскій, Почесний президент Запорізької міської федерації боксу Ошан Беладзе, — директор спортивно-оздоровчого комплексу «Олексіївський» Андрій Васільченко.

 

Помічник голови правління «Індустріалбанк» і віце-президента Запорізької міської федерації боксу Михайла Букрєєва — Фатіма Тісячнік передала оргкомітету грошові премії переможцям змагань від Михайла Букрєєва. А також подарунок Заслуженому тренеру України, Олександру Трюхіну, який цього дня святкував свій день народження.

 

Поєдинки першості міста продовжаться сьогодні, починаючи з 12-ї години. Вхід вільний!

 

«ЗА!спорт»

<ільше фото — у нашій групі на Facebook