Стартує перший щосезонний конкурс «Спортивна гордість Запоріжжя»

Асоціація спортивних організацій інформує про старт нового масштабного проекту «СПОРТИВНА ГОРДІСТЬ ЗАПОРІЖЖЯ».

За ініціативи спортивного активу нашого регіону та за підтримки Запорізького обласного осередку Асоціації спортивних журналістів України, ми запроваджуємо сезонну премію для кращих спортсменів та тренерів нашого краю.

 

«Ми переконані, кожен з них своєю щоденною працею, самовідданістю та любов’ю до своєї справи, заслужив на визнання в рідному місті та області! І наразі ми готуємося відзначити кращих з кращих за підсумками зимового сезону!», — відзгначають ініціатори конкурсу — Асоціація спортивних організацій.

 

Спеціальні відзнаки та грошові премії будуть вручені спортсменам та їх наставникам у трьох категоріях:

 

✓ «Спортивна гордість Запоріжжя» (Кращий спортсмен і тренер з олімпійських видів спорту);
✓ «Спортивна слава Запоріжжя» (Кращий спортсмен і тренер з неолімпійських видів спорту, або паралімпійського, ветеранського чи масового спорту);
✓ «Спортивна надія Запоріжжя» (Кращий молодий спортсмен та його тренер);
✓ Спеціальна номінація «Спортивна наснага Запоріжжя», передбачає менторську та меценатську підтримку спортсменів від соціально-активного бізнесу. Спеціальними відзнаками та грошовими преміями будуть нагороджені перспективні спортсмени у цілому ряді видів спорту. Лауреатів премії «Спортивна наснага Запоріжжя» визначать самі меценати.

Визначення переможців конкурсу відбудеться шляхом голосування. А нагородження – під час урочистої церемонії.

 

Інформацію про старт голосування шукайте на нашій сторінці АСО та «ЗА!спорт» у Facebook, а також на нашому сайті, який є офіційним медіа-партнером конкурсу.