На центральному вокзалі Запоріжжя влаштували флешмоб для боксера

 

 

Вчора ввечері  присутні на центральному залізничному вокзалі Запоріжжя стали свідками флешмобу  – прямо у центральному залі очікування зайшовся в танці десяток дівчат. У такий незвичайний спосіб у рідному місті вирішили підтримати боксера Тимура Кузахмедова, який вчора вирушив із Запоріжжя до Польщі – на свій дев’ятий поєдинок на професійному ринзі.

 

  • На сьогодні Тимур єдиний представник Запоріжжя, який виступає на професійному ринзі, і ми цим дуже пишаємось! — відзначив президент Запорізької міської федерації боксу Володимир Сосуновський, — Сьогодні федерація вирішила підтримати спортсмена та його тренера Сергія Гусєва у такий незвичайний спосіб – запросили дівчат з танцювального колективу «Stage», щоб вони затанцювали для наших хлопців. Сподіваюся сюрприз покращить їм настрій, і вони обов’язково привезуть додому ще одну перемогу!

 

  • Всім дуже дякую. Особливо Федерації боксу Запоріжжя, за такий приємний сюрприз і настрій на бій! – зазначив здивований Тимур Кузахмедов.

 

Вже 23 лютого Тимур проведе у Польщі поєдинок проти 32-річного Michał Chudecki, на рахунку якого одинадцять перемог на професійному ринзі. Спортсмени, які виступають у вазі 64 кг, зустрінуться в рамках гала-вечору  промоутерської компанії RCP 3, що відбудеться у місті Познань.

 

Довідка: 23-річний Тимур Кузахмедов  родом із Запоріжжя. Довгий час займався кікбоксингом, а потім перейшов в бокс. 2016 року Тимур почав професійну боксерську кар’єру, підписавши контракт з польською промоутерською компанією Еkto boxing production. На сьогодні в авктиві боксера вісім поєдинків – в яких він одержав шість перемог, а ще двічі була зафіксована нічия.

 

«ЗА!спорт»

https://www.facebook.com/100013312368677/videos/627590317694708/