Запорожці зібрали солідну колекцію золота на І етапі Кубка України з тайського боксу

В Одесі відбувся перший етап Кубка України з тайського боксу. Шість золотих і одну бронзову нагороду зуміли вибороти на змаганнях вихованці Запорізької обласної федерації тайського боксу.

Відмінний результат показали вихованці спортивного клубу «Мотор Січ», під керівництвом тренера Михайла Анатолійовича Каспарова. Золоті медалі у своїх вікових та вагових категоріях вибороли Іван Каспаров, Данило Скуріхін, Ксенія Нанка та Єгор Скуріхін.

Особливо відзначимо бій Єгора Скурихина з Андрієм Бринзою з Молдови! Єгор всі три раунди провів з помітною перевагою, був кращим у клінчі і домінував в руках, не залишивши жодного шансу для гостя з Молдови. При цьому особливість бою полягала в тому, що противник Єгора професійний боєць, який і у віковій категорії старше нашого спортсмена на 8 років!

Ще два золота поклали до запорізької скарбнички спортсмени клубу «Прайд», під керівництвом тренера Рената Валієва. Перші місця посіли  Іван Вербицький та Максим Петровський. А третє місце здобув Амір Акчурін.

Як відзначив президент Запорізької обласної федерації таїландського боксу, Теймур Мамедов, виступом спортсменів в Одесі цілком задоволений – адже вони  змогли не тільки відстояти честь Запорізького краю, а й показати надзвичайну результативність за кількістю золотих медалей.

 

За інформацією Федерації таїландського боксу Запорізької області