Уряд призначив стипендії  провідним запорізьким тренерам

 

Стипендії Кабінету Міністрів України протягом року будуть отримувати 65 тренерів, які  забезпечують підготовку спортсменів до участі в Олімпійських та Паралімпійських іграх 2020 та 2022 року.

 

Як повідомляє урядовий портал — реалізація розпорядження Уряду сприятиме посиленню державної підтримки видатних тренерів, які забезпечують підготовку спортсменів до участі в Олімпійських та Паралімпійських іграх, діяльність яких вплинула на високі спортивні результати їх вихованців, а також стимулюванню їх творчої праці.

 

У списку є і запорізькі наставники:

 

БОНДАРЧУК Андрій Володимирович        —      тренер Черняк Марини, яка входить до складу кандидатів елітної групи з дзюдо на участь в Іграх ХХХII Олімпіади у м. Токіо (Японія)

 

ПЛЕЦЬКИЙ Олександр Анатолійович         —      тренер національної збірної команди України з тхеквондо серед спортсменів з інвалідністю — кандидатів на участь в XVI літніх Паралімпійських іграх у м. Токіо (Японія)

 

СВАТЬЄВ Андрій Вячеславович —      тренер Надтоки Олександра, який входить до складу кандидатів елітної групи з веслування академічного на участь в Іграх ХХХII Олімпіади у м. Токіо (Японія)

 

ТРЮХІН Олександр Анатолійович      —      тренер Замотаєва Дмитра, який входить до складу кандидатів елітної групи з боксу на участь в Іграх XXXII Олімпіади у м. Токіо (Японія)

 

УДАЛОВ Олег Геннадійович      —      тренер національної збірної команди України з плавання серед спортсменів з інвалідністю — кандидатів на участь в XVI літніх Паралімпійських іграх у м. Токіо (Японія)