Боксери закрили змагальний календар 2018 турніром у Балабино

 

Відкритий чемпіонат міста з боксу серед еліти, чоловіків та аматорів завершив змагальний календар запорізьких боксерів на 2018 рік. Передноворічний турнір традиційно приймало селище Балабине.

  • Традиційно третій рік поспіль заключний передноворічний турнір, відкрита першість міста, проходить у Балабино. Цього разу приїхали учасники з Токмака, Оріхова, Поліг, Запоріжжя. Змагаються аматори та молодь. Змагання аматорів — це чудовий взірець для молоді, приклад того що можна і потрібно тренуватися у будь-якому віці, — розповідає президент Запорізької міської федерації боксу Володимир Сосуновський, — Зазначу, що для міської федерації боксу це був чудовий рік — багато досягнень в усіх вікових категоріях, діти молодші юнаки, молодь, юніори, еліта, чоловіки — всі посідали  призові місця, є чимало наших спортсменів у складі збірної України

Відкрили змагання почесні гості президент Запорізької міської федерації боксу Володимир Сосуновскій, заступник директора департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міськради Едуард Багіров, почесний президент Запорізької міської федерації боксу Ошан Беладзе,  президент Токмацької федерації боксу Аскад Ашурбеков. Після слів привітань у ринзі розпочалися поєдинки. Бурхливу реакцію глядачів викликали зістрічі боксерів у категорії «аматори» — чоловіки продемонстрували не лише видовищний бокс, а й міцний харакер. Відзначмо, що найстаршому учаснику у цій категорії, Юрію Волкогогову – 51 рік!

Одним з переможців серед аматорів став Євген Ожогов, для якого це були перші  змагання з боксу.

 

  • Мені цікаво брати участь у таких змаганнях, сподіваюся вдасться з часом здобути звання Майстра спорту України. Бокс обрав тому, що це цікавий вид спорту, який дує гарний для витривалості, та загартовування загального фізичного здоров’я. А ще бокс знадобиться мені в повсякденній роботі я працюю в поліції. Завдяки тренуванням впевнено почуваю себе, не боюся рукопашної зустрічі, маю витривалість, аби наздогнати злочинця, — розповів Євген Ожогов.

Переможці та призщери змагань отримали нагороди від Запорізької міської федерації боксу. Завершивши рік у гарному настрої, місцеві майстри шкіряних рукавичок не припиняють тренувань, адже перший старт чекає місцевих боксерів вже наприкінці грудня.

 

«ЗА!спорт»

[smart-grid captions=»false» style=»2″]

[/smart-grid]