Напередодні Нового Року юні дзюдоїсти змагалися у Запорожжі за призи Діда Мороза

 

Вже традиційний передноворічний турнір з дзюдо, зібрав у спортивному залі СК «Спартак-КПУ» близько двох сотень спортсменів, віком від 6 до 11 років. Для багатьох із цих юних підкорювачів татамі, ці старти є першим серйозним турніром, де можна не тільки відточити свою техніку але й відчути присмак перших перемог. Адже родзинка цього спортивного свята в тому, що тут немає переможених. Абсолютно всі учасники обов’язково отримають свій подарунок під ялинку.

Тут зібрані спортсмени різного рівня та різної підготовки. Але в основному, цей турнір для новачків. Є діти, які приміром демонструють солідну боротьбу, гарні кидки та чудову техніку в доволі юному віці, зазначив головний суддя змагань Дмитро Бондарчук.

Участь у передноворічному турнірі взяли представники Дніпропетровської області, міста Дніпра, Маріуполя та уся Запорізька область. Одночасно на чотирьох татамі боролися і хлопці, дівчата. Звичайно, що Запорізька школа дзюдо є однією з провідних в країни. А тому не дивно, що саме наші спортсмени являли собою першу силу на змаганнях.

«Запорізька школа з дзюдо є однією з найсильніших в Україні. Дійсно, в цьому році наша область за результатами рейтингу усіх регіонів, розташувалися на другому місті після Києва. А тому, можна з впевненістю говорити про те, що ми сильні і нам є чим пишатися», -підсумував, Дмитро Бондарчук.

Усі без виключення спортсмени отримали медалі, грамоти та кубки. А також, смачний подарунок від Діда Мороза.

 

Анна Солошенко