Дев’ять запоріжців пробилися до фіналу домашнього Кубка України з греко-римської боротьби

 

Сьогодні у запорізькому палаці спорту «Юність» стартував Кубок України з греко-римської боротьби, присвячений пам’яті першого олімпійського чемпіона Якова Пункіна. Участь у змаганнях, що закривають національний календар на 2018 рік, приймає 130 кращих «класиків» з 15 регіонів України.

У перший день змагань визначилися претенденти на медалі. До радості запорізьких шанувальників боротьби, місцевим спортсменам щастило на домашніх килимах. Так у фіналах Кубка України, що відбудуться вже завтра, 2 грудня, за золото боротимуться дев’ять наших спортсменів!

Беззаперечно цікавою буде зустріч за золото у ваговій категорії 55 кг, де зустрінуться двоє запоріжців – тренер Вугар Рагімов та його учень Владислав Кузько! В категорії 60 кг фіналістом став Жора Абовян. У вазі 63 кг знов запорізьке «дербі» — Дмитро Мірошник та Геворг Арзуманян. Олександр Деркач посперечається за перше місце у вазі 67 кг. Парвіз Насібов – у 72 кг. Євген Пишков – у 77 кг, а Андрій Дегтярьов – у 97 кг. Ще кілька запоріжців змагатимуться за бронзові медалі.

Нагадаємо, що збірна Запорізької області вже вісім разів вигравала Кубок України з греко-римської боротьби.  Тож є всі підстави сподіватися, що в рік 85-річчя школи греко-римської боротьби в Запоріжжі, почесний трофей знов залишиться в нашому місті.

Запрошуємо всіх завтра на трибуни палацу спорту «Юність», щоб підтримати місцевих борців. Початок втішний поєдинків о 10.30. А фінальні розпочнуться приблизно о 12.00.

Також спостерігати за подіями кубка України можна в онлайн трансляції за ПОСИЛАННЯМ.