Замотаєв – чемпіон, Батій – віце-чемпіон України з боксу

 

У Харкові добіг завершення головний старт національного  календаря з боксу – Чемпіонат України серед чоловіків. Двоє, з чотирьох запоріжців, які виступали на цих змаганнях, зуміли повернутися додому з нагородами.

У вазі 52 кг три перемоги здобув представник ШВСМ, Заслужений майстер спорту Дмитро Замотаєв. У чвертьфіналі вихованець Олександра Трюхіна переміг киянина Богдана Чучмара, у півфіналі був сильнішим за Максима Фатича з Миколаєва. А в фіналі, показав красивий та видовищний бокс, здолавши представника Донеччини Ростислава Білостоцького. Окрім золота чемпіонату України Дмитро Замотаєв отримав ще одну почесну відзнаку – нагороду кращого боксера національної першості.

Представник клубу «Бойові рукавички», Станіслав Батій, у вазі 60 кг провів п’ять поєдинків. Вихованець Артура Беладзе був сильнішим за Руслана Шкуркова з Дніпра, киянина Максима Боришпольця, Мурожона Сирожева з Харкова і Дмитра Черняка з Луганщини. І лише у фіналі переможну серію Станіслава зупинив чемпіон Європи 2017 року, харків’янин Юрій Шестак. В результаті у Батія срібло чемпіонату України.

Як повідомляє Запорізька міська федерація боксу, у командному заліку Чемпіонату України збірна Запорізької області посіла високе третє командне місце, з понад двадцяти команд.

Вже цієї середи, 21 листопада, у Запорізькому обласному центрі молоді відбудеться зустріч з чемпіоном та віце-чемпіоном України з боксу та їх наставниками Олександром Трюхіним і Артуром Беладзе. Початок прес-конференції об 11.00. Запрошуємо представників ЗМІ та шанувальників боксу!