Лідери запорізького боксу виходять до півфіналу чемпіонату України

 

На харківському рингу тривають поєдинки головного національного старту з боксу – чемпіонату України серед чоловіків, де Запорізьку область представляє четверо спортсменів.

Продовжує переможну ходу у вазі 60 кг вихованець клубу «Бойові рукавички» Станіслав Батій. Після перемоги над суперником з Дніпра, запоріжець взяв гору над киянином Максимом Боришпольцем та  Мурожоном Сирожевим з Харкова, і таким чином вийшов до півфіналу чемпіонату країни.

У вазі 52 кг також з перемоги стартував представник ШВСМ, Заслужений майстер спорту Дмитро Замотаєв. Здолавши киянина Богдана Чучмара, вихованець Олександра Трюхіна також пройшов до півфіналу національної першості. Битва за місце у фіналі чекає на запорізьких хлопців 17 листопада.

А завтра стартує на харківському рингу Анджело Йованович, у вазі 56 кг на нього чекає поєдинок проти івано-франківця Олександра Соломеннікова

Наразі у запорізьких лавах лише одна втрата – у першому бою вибув Олексій Ширяєв, який у 1/8 вагової категорії 69 кг зустрічався з киянином Євгеном Барабановим 69 кг.

 

«ЗА!спорт»