Триває реконструкція секції боксу на Дослідній станції Запоріжжя

 

Стараннями Запорізької міської федерації боксу продовжується відродження секції боксу на Дослідній Станції, що у Коммунарському районі. Нагадаємо, осередок боксу під керівництвом Ігор Байрака у цьому місці працював багато років. Потім, через неможливість сплачувати оренду, тренеру і вихованцям довелося покинути приміщення – п’ять років шукали притулку. І лише торік, за ініціативи Запорізької міської федерації боксу та її президента Володимира Сосуновського, вдалося повернути секцію до рідної зали. Втім напівпідвальне приміщення мало жалюгідний стан, і потребувало капітального оновлення.

Як розповів Володимир Сосуновський, для оновлення зали вдалося залучити кошти з депутатських фондів. Торік таким чином було замінено підлогу. А зараз триває ще один важливий етап реконструкції – заміна старих вікон та ремонт у душовій і санвузлі. 58 тисяч на ці потреби виділив з власного депутатського фонду віце-президент Запорізької міської федерації боксу, заступник голови Запорізької обласної ради Владислав Марченко, решту додала Запорізька міська федерація боксу. Тож у зимовий період Ігор Байрак та його вихованці вирушають із гарним настроєм.

Зазначимо, що юні боксери своїм результатом віддячують  благодійникам. Покращення побутових умов стимулює до кращих тренувань, та бажання більше часу проводити у спортивному залі.  Цього року чотирьом вихованцям Віктора Байрака вдалося стати чемпіонами України у своїх вікових категоріях серед ФСТ «Колос».

 

«ЗА!спорт»

 

[smart-grid captions=»false» style=»2″]

[/smart-grid]