Розклад виступів на «Ярмарку спорту-2018»

Цього року учасники «Ярмарку спорту» , що відбудеться 2 червня у парку Дубовий Гай, підготували більше півсотні показових виступів, що відбудуться на ринзі, килимі і сцені! Обіцяємо цікаве видовище не будь який смак — від представлення олімпійських видів спорту, до танців, величезного розмаїття єдиноборств, акробатики і не тільки.

На ринзі і килимі початок показових виступів о 12.00 на сцені стартуємо — о 14.00

 

Також більше тридцяти локацій діятиме в рамках цьогорічного «Ярмарку спорту». Навіть важко перерахувати всі види спорту, які можна буде випробувати буквально на дотик. Це кінний і веслувальний спорт, флорбол, волейбол, баскетбол, алтімат фрізбі, альфагравіті, йога в гамаках, акробатика на пілоні, історичне фехтування і не тільки.

 

А ще під час нашого свята відбудуться справжні змагання з важкої атлетики, карате, тхеквондо, спортивної аеробіки, сумо, і величезний фітнес фестиваль!

 

Також клуби підготували для вас відкриті тренування, майстер-класи, конкурси, найактивгіших учасників яких наприкінці ярмарку чекають призи від наших партнерів! Хочеш все встигнути – дивись нашу афішу локацій!