Команди запорізьких підприємств розіграли медалі спартакіади ФСТ «Україна»

 

Не тільки якістю, але й кількістю. Третій етап спартакіади Запорізького обласного відділення фізкультурно-спортивного товариства «Україна», здивував своєю чисельністю. Цього року на змагання приїхали 17 команд. Деякі з них вже давно відомі і представляють своє підприємство не перший раз, а от інші відзначилися дебютом.

 

«Цього року ми залучили до нашої спартакіаді нові такі команди як підприємства Запорізький ливарно-механічний завод, вони беруть участь у всіх видах спорту. «Водоканал»,  поки ось теж робить пробний крок — виступає в парковому волейболі, але на наступний рік вже пообіцяли стати повноцінними учасниками. Наша спартакіада ​​дійсно цікава працівникам усіх підприємств, хоча у них проводяться свої спартакіади на підприємстві та галузеві спартакіади в тому числі, але як бачите, їм цікаво зустрітися тут на одному майданчику і позмагатися , — розповідає голова обласної ради фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Анна Максименко.

 

Учасники змагалися у восьми дисциплінах, серед яких були міні-футбол, парковий волейбол, настільний теніс, стрітбол, гирьовий спорт, армреслінг, шахи та шашки. Спартакіада ФСТ  «Україна» проходила на декількох локаціях – це і спортивний майданчик школи № 12, де проходили запеклі стрітбольні поєдинки, і шаховий клуб «Думка». Але найбільшим осередком спортивних баталій, як зазвичай став СК «Мотор Січ». Учасників спартакіади відзначали як в особистому, так і в командному заліку.

 

Пальму першості у парковому волейболі здобули працівники АТ «МОТОР СІЧ» також серед лідерів виявилися моторобудівники і у армспорті, настільному тенісі,гирьовому спорті та стрітболі.  Золотими нагородами у міні-футболі відзначилися гравці команди ПАО «Запоріжсталь», здобути медалі найвищого ґатунку їм також вдалося у вправах з гирями та настільному тенісі. Серед тріумфаторів змагань були також команди державного підприємство «Івченко-Прогрес», Запорізький ливарно-механічний завод, «Укрграфіт» та ПАО «Запоріжвогнетрив». Усі переможці отримали медалі, грамоти та кубки.

 

Анна Клименко