Сюрприз від дебютанток – команда торгово-кулінарного ліцею виграла змагання з волейболу серед ПТНЗ

На базі Запорізького торгово-кулінарного ліцею відбувся фінал обласних змагань з волейболу серед жіночих команд професійно-технічних навчальних закладів регіону.

Минулого тижня дівчата визначили п’ятірку фіналісток, змагаючись у групах. З п’ятнадцяти команд до вирішального етапу вийшло п’ять колективів:

 

Запорізьке вище професійне училище моди і стилю;

Запорізьке вище професійне училище «Моторобудівник»;

Запорізьке вище професійне училище;

Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей;

Збірна ПТНЗ м.Мелітополя;

Всі учасниці фінального етапу зіграли між собою по колу. Жодній з команд не вдалося уникнути поразок. Та за кращими показниками перемогу святкувала команда господарок змагань — професійного торгово-кулінарного ліцею, якак до речі вперше зуміла пробитися до фінального етапу волейбольних змагань. Одні з традиційних фаворитів — училище «Моторобудівник» цього разу стали другими, третіми були торішні чемпіонки – волейболістки ліцею моди і стилю. Четвертими стали дівчата з Мелітополя, замкнули п’ятірку учениці вищого професійного училища.

З кращих гравців фінальних змагань буде складено збірну області, що навесні представить регіон на Всеукраїнських змаганнях серед ПТНЗ.

 

А вже за тиждень, 30 листопада, в боротьбу за звання кращих волейболістів регіону розпочнуть чоловічі команди училищ та ліцеїв.

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ