Макс Конате найефективніший гравець Суперліги Парі-Матч за підсумком двох кіл

konateНайрезультативнішим гравцем за підсумками двох кіл регулярного чемпіонату Суперліги Парі-Матч є лідер «Запоріжжя-ZOG» Макс Конате. У 20 іграх «регулярки» форвард набирає в середньому 19,5 очка.

 

 

 

 

 

Рекорд результативності належить Роману Козлову з «Політехніка», який набрав 39 очок у виїзному матчі проти «Черкаських Мавп», проте досягнення захисника не врятувало харків’ян від поразки.

 

 

Кращий асистент Cуперліги Парі-Матч прямо зараз розігруючий БІПи Клим Артамонов, який в середрньому у 20 іграх за одеський клуб робить 6,5 асиста за матч. Рекордний показник сезона у категорії «передачі» у партнера Клима Артема Сліпенчука, який зробив 12 асистів у домашньому матчі проти харківського «Політехніка».

 

 

 

 

На підбираннях кращим теж є лідер «Запоріжжя-ZOG» Макс Конате, який в середньому збирає 9,15 відскока за гру. Рекорд сезону на даний момент належить екс-бігмену «Кременя» Олександру Тищенку, який вже залишив український чемпіонат, та форварду «Дніпра» Станіславу Тимофеєнку. Олександр зібрав 17 відскоків у домашньому матчі проти «Дніпра», а Станіслав стільки ж разів підбирав м’яч у домашній грі проти «Миколаєва».

 

 

Найкориснішим гравцем чемпіонату України після двох кіл «регулярки» є все той же Макс Конате. Рейтинг ефективності форварда «Запоріжжя», який до того ж — один з найефектніших гравців ліги, в середньому становить 21,2 бала. На другому місці за показником корисності Станіслав Тимофеєнко (20,30), а третьому — центровий «Миколаєва» Олександр Кушніров (19,15).

 

 

 

 

 

Відзначимо, що рекордний показник рейтингу ефективності в нинішньому сезоні належить Конате — 41 бал в домашньому матчі проти «Кременя» та Тимофеєнко — 41 бал в домашньому поєдинку проти «Миколаєва».

Відзначимо, що на даний момент рекордна серія перемог належить южненському «Хіміку», який виграв 9 матчів поспіль. Однак київський «Будівельник» уже в наступному поєдинку, який підопічні Володимира Коваля проведуть вдома проти «Черкаських Мавп», можуть повторити досягнення чемпіона України, адже зараз на рахунку киян 8 перемог поспіль.

Харківський «Політехнік», в активі якого лише одна перемога в нинішньому сезоні, став автором найгіршої серії сезону Суперліги Парі-Матч — харків’яни програли вже 13 матчів поспіль.

 

 

 

Федерація баскетболу України