Олеся Повх про виступ в Ріо: «Час, хотілось би, щоб був вищим»

povhЗапорізька спринтерка Олеся Повх вчора зуміла пробитися по півфіналу Олімпійських Ігор, виступаючи на дистанції 100 м. У кваліфікації заслужений майстер спорту показала 24-й результат – 11,39 сек. Ось як прокоментувала свій виступ сама спортсменка:

 

 

 «Думала, самопочуття буде гіршим, адже навіть для бразильського часу забіг був запізно. Зазвичай у такий час ми вже спимо. Але сьогодні все було добре. Крім того тут дуже хороша доріжка. І сьогодні все склалося: і старт хороший, і середина дистанції, ще й набігала на фініші. Але час, хотілось би, щоб був вищим», — передає слова Олесі Повх прес-служба федерації легкої атлетики України.

 

Нагадаємо, це другі Олімпійські Ігри в кар’єрі Олесі. Чотири роки тому в Лондоні вона також пробилася до півфіналу на 100-метрівці, де показала шостий час у своєму забігу та не потрапила до основного раунду. А от особистий рекорд Повх на цій дистанції – 11,08 сек.

 

Півфінальні забіги відбудуться 14 серпня, о 03:00 за київським часом. Олеся виступить у першому забігу, на першій доріжці.

 

«ЗА!спорт»