«ZTR» вийшов з відпустки – головний тренер розповів про кадрові зміни

ztr-cska_Tilte Гандболісти ZTR вийшли з відпустки. Про кадрові зміни в команді та про план підготовки до чемпіонату Суперліги

та Кубку ЄГФ сайту Федерації гандболу України розповів головний тренер запоріжців Віталій НАТ:
— До нас повернулись колишні гравці ZTR. З російських «Пермських медведей» прийшов наш вихованець  Олександр Попов (31 рік, воротар), з турецького «Бешикташу» до ZTR повернувся Максим Карамишев (29, лівий півсередній). Це радує. Вони підвищать конкуренцію в складі та допоможуть команді. З «ZTR -Буревісник» беремо Івана Бурзака (18, лінійний), Кирила Корелова (18, правий крайній) та Романа Бережного (20, розігруючий).  Після завершення контракту залишив ZTR Євген Умовіст (30, воротар).
7-8 липня команда пройде медобстеження в Запоріжжі, а 9 липня вирушаємо на збори до Ужгорода, які триватимуть до 25 липня. В серпні запланована участь  ZTR у контрольних матчах та турнірах. 16 та 17 серпня в Польщі зіграємо проти бронзового призера польського чемпіонату «Азот-Пулави» . 19-20 серпня плануємо зіграти на турнірі в польському Забже, де також виступлять «Гурнік» (Забже), СКА (Мінськ) та четверта команда. 26-28 серпня в Запоріжжі візьмемо участь у «Кубку Дніпра».
Сергій ЦУКІЛО
ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ