Запорізькі ветерани волейболу п’ять разів стояли на п’єдесталі Кубка України

Veterany_Cup-2016_03У Коблево Миколаївської області завершився 25-й розіграш Кубку України серед ветеранів. Турнір Кубку України серед ветеранів проводився у дві зміни. у першій двом запорізьким командам вдалося взяти «золото» серед чоловіків вікової категорії 65+ найвища сходинка була – за командою СК «Запоріжжя». А їх одноклубниці перемогли в змаганнях жінок  категорії 50+.
У другій частині Кубку змагалися такі категорії: чоловіки у номінаціях «40+», «50+», «60+» і «70+», а також жінки «35+», «45+» і «55+». В змаганнях брали участь близько 400 волейболістів.

 

Відзначимо, що більшість ігор проходила в надзвичайно гострій боротьбі, особливою принциповістю відрізнялися матчі в категоріях 40+, 50+ і 60+ серед чоловічих колективів. Так само драматичною була розв’язка і в фіналі у жінок в номінації 45+. Зрештою, у багатьох номінаціях за чимало років сформувалися свої визнані фаворити, які цього року підтвердили свій високий клас.

 

Загалом у Кубку України серед ветеранів-2016 взяли участь 94 команди майже з усіх регіонів нашої держави. Це на сім колективів більше, ніж минулого року, і на 28 більше, ніж позаминулого.

 

Нагадаємо, що на звітно-виборчій конференції Асоціації ветеранів волейболу України новим президентом АВВУ був обраний запоріжець  Ігор Бірюков.

 

 

Призерами турніру стали такі команди:

 

Чоловіки 40+

 

1. зб. Харкова

2. зб. Полтави

3. зб. Борисполя (Київська обл.)

 

Чоловіки 50+

 

1. зб. Полтави

2. «Автомобіліст» (Дніпро)

3. зб. Одеси

 

Чоловіки 60+

 

1. СК «Запоріжжя»

2. «Кадет» (Київ)

3. зб. Харкова

 

Чоловіки 70+

 

1. зб. Львова

2. зб. Чернівців

3. зб. Одеси

 

Жінки 35+

 

1. зб. Каменського (колишній Дніпродзержинськ)

2. зб. Чернівців

3. зб. Хмельницького

 

Жінки 45+

 

1. «Аеропорт «Київ»

2. СК «Запоріжжя»

3. «Олімп» (Миколаїв)

 

Жінки 55+

1. СК «Запоріжжя»

2. «Світанок» (Львів)

3. «Ліберо» (Біла Церква)

 

 

Прес-служба ФВУ