«Ярмарок спорту» відбудеться у Запоріжжі 22 травня

jarnarok22 травня 2016 року, в неділю, в міському парку культури та відпочинку «Дубовий гай», пройде вже традиційне і грандіозне свято спорту, здорового способу життя, спортивної комунікації та комфортного відпочинку – «ЯРМАРОК СПОРТУ».
Початок та урочисте відкриття свята о 12 годині.
У заході візьмуть участь спортивні школи та клуби, секції та колективи, які презентують майстерність у своєму виді спорту, познайомлять з тренерським складом, своїми вихованцями та поділяться своїми досягненнями та перемогами.


Серед учасників «ЯРМАРКУ СПОРТУ» очікуються представники різних видів єдиноборств – бокс та бойове самбо, вільна та греко-римська боротьба, карате та дзюдо, традиційне кунг-фу та тхеквондо, айкідо та іайдо, сумо та капуейра, кікбоксинг та муай-тай (тайський бокс) та інші; ігрових видів спорту – футбол, хокей, форбол, теніс, волейбол, баскетбол, циклічних видів спорту – біатлон, легка атлетика, веслування, тріатлон; а також інваспорт, важкої атлетики, традиційних національних видів спорту, воркауту, спортивно-танцювальних колективів та молодих видів спорту, популярність яких тільки набирає обертів.


«ЯРМАРОК СПОРТУ» – вже традиційне свято для Запоріжжя, яке щороку збирає все більше учасників та прихильників. За досвідом попередніх років орієнтовна кількість відвідувачів 6000-8000 осіб.


Крім того «ЯРМАРОК СПОРТУ» – це конкурси і призи, вікторини та естафети, музика та дитячий сміх. Головний ведучий свята – Василь Бушаров.
За словами натхненників заходу, ідея свята полягає в тому, щоби місцеві жителі могли обрати собі вид спорту та визначитися з колективом, що його представляє.
На заході буде діяти мораторій на політичну символіку та заклики, а також на вживання алкоголю та паління.


ПРИХОДЬ НА ЯРМАРОК СПОРТУ!!! ОБЕРИ СВІЙ СПОРТ!!!


ПАРТНЕРИ:


Громадська організація «Спортивний клуб «Хорта»
Громадська організація «Свідоме місто»
Громадська організація «Територія реалізації авторських проектів»
Громадська організація «Українська ліга боксерських клубів»
Громадська організація «Федерація каное Запоріжжя»
Благодійний фонд «Пантеон»
Громадська організація «Запорізька федерація бойового самбо»
Балабинська школа боксу
Громадська організація «Запорізька обласна Асоціація Кіокушинкай Карате WKO»
Управління з питань фізичної культури, спорту та туризму Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради
Запорізька молодіжна міська рада


ІНФОРМАЦІЙНІ ПАРТНЕРИ:


ТV-5, ТВ ГОЛД, журнал VIP Club

 

[smart-grid captions=»false» style=»2″]

 

[/smart-grid]