Молодежка «Металлурга» всухую проиграла «Кривбассу»

По количеству пропущенных мячей старших коллег не догнали

 

 

 

 

Вже перший тайм дав великі надії криворізьким вболівальникам сподіватись, що в цьому поєдинку їхні улюбленці не втратять очок. Дійсно, якби кривбасівці реалізували в першій половині матчу хоча б половину своїх реальних нагод для взяття воріт – другий тайм мав би перетворитись на формальність, а на табло були б ті ж самі цифри. Стретович та Данилюк в перш 10 хвилин мали змусити суперника розпочати з центру поля, але в одному випадку чудова гра голкіпера, в іншому чудова «гра»… арбітра не дозволили «Кривбасу» повести в рахунку (адже в другому випадку гравець «Металурга» руками вибив м’яч, що летів у ворота, та арбітр «не помітив» цього порушення правил). Через кілька хвилин «перемудрив» Яколіш, який вийшов сам на сам з воротарем, віддавши надто легку передачу на партнера, яку перервали захисники «Металурга».

 

На останній хвилині першого тайму кривбасівці мали ще одне сподівання на те, що арбітр призначить пенальті у ворота гостей, але той вирішив покарати «гірчичником» Яколіша начебто за симуляцію, хоча хорвата дійсно збили у власному штрафному майданчику захисники запорізької команди.

 

А ось другий тайм, хоча й пройшов за того ж самого характеру гри, приніс довгоочікуваний позитивний результат для всіх прихильників «Кривбасу» — криворіжці нарешті реалізували свою перевагу, втіливши її в три забитих м’ячі.

 

Першим відзначився Ольховський, якому м’яку навісну передачу на лінію воротарського майданчика віддав Яколіш. Сталося це в середині другого тайму. «Металург» кинувся відігруватись, та наразився на організовану контргру, й через 10 хвилин «Кривбас» подвоїв рахунок. Данилюк віддав точний пас на кут штрафного майданчика гостей, де на м’яч чатував Яколіш, й гравець молодіжної збірної Хорватії (який отримав виклик на контрольний поєдинок проти молодіжної (U-20) збірної Італії) чітким ударом в дальній кут вдруге змусив гостей розпочати з центру поля. А через 5 хвилин в грі було встановлено остаточного рахунку. Герой матчу – Антоніо Яколіш – віддав точний пас на дальню стійку воріт суперника, де набігаючий Андрій Данилюк ударом один дотик забив третій м’яч у ворота суперника.

 

В підсумку – надвпевнена перемога «Кривбасу» над своїм суперником з рахунком 3:0. До того ж слід додати, що за цією грою з трибуни спостерігав головний тренер гостей Віталій Кварцяний.

 

«Кривбас»: Іваненко, Лещенко-к, Стретович, Данилюк, Бобух, Петриченко (Гончаренко, 90+2), Яколіш (Монатко, 84), Бовтуненко, Ольховський (Чорний, 72), Арвеладзе (Клушин, 68), Іващенко (Ткачов, 78).

 

«Металург»: Шеремета, Йокіч (Ульянов, 68), Рудика, Глушко (Галинський, 46), Задоя (Коньков, 83), Лобанов-к (Коваленко, 88), Юсов, Імереков, Каськов, Ковалевський (Скороходов, 73), Савеленко.

 

 

ФК «Кривбас»