Дублеры Металлурга сыграли результативную ничью в Луцке

 Запорожские футболисты расписали с Волынью ничью — 3:3

 

 

 

 

 

 

 

"Волинь" — "Металург" — 3:3

Металург: Попович, Лобанов, Протасевич (Данюк, 57), Пєвнєв, Воробей, Зозуля, Задоя, Глушко, Савеленко (Дяченко, 85), Ковалевський, Донгаузер (Коваленко, 46)
Запасні: Апалько
Тренер: Володимир Хохлов
 

Голи: Павлов (5, 17, 53) — Ковалевський (23), Пєвнєв (43), Задоя (64, з пенальті)
 

 

Останній у нинішньому році матч молодіжного складу «Волині» вийшов досить цікавим та багатим як на голи, так і на гольові моменти. Морозець хоча й зменшив кількість глядачів на матчі, але підганяв футболістів обох команд до активних дій. Зі стартових хвилин лучани влаштували справжню облогу біля воріт гостей і вже на 5-й хвилині швидка атака завершилася пасом на лінію штрафного майданчика на Бабиря, Олексій відкинув шкіряного під удар Павлову і Євген, неприкритий захисниками, чітко розстріляв ворота — гол! Забивши, лучани продовжували штурм і мали ще дві можливості для взяття воріт, але в першому випадку м’яч застряв на лінії воріт, де арбітр зафіксував фол у нападі з боку Павлова, а потім захисник вибив шкіряного з порожньої рамки після «парашуту» через себе у виконанні Подригулі. Втім на другий гол також не довелося довго чекати і Павлов, отримавши пас на вході в карний, спокійно прокинув м’яч повз захисника і забив ще один м’яч – 2:0.

Здобувши двом’ячеву перевагу, лучани дещо зменшили свій натиск і запоріжцям вдалося помаленьку налагодити конструктив у своїх діях. Втім, гості грали з розрахунку на контрвипади і доволі швидко зуміли відіграти один гол. Неузгоджені дії захисників господарів на 23-й хвилині дозволили Ковалевському вирватися сам на сам з Павленком і завершити свій прорив точним ударом – 2:1. До завершення тайму гра проходила здебільшого в центрі поля. Лучани намагалися будувати свої атаки здебільшого через центр, металурги ж віддавали перевагу фланговим ривкам. А забити вдалося, знову ж таки, гостям. Незадовго до перерви після розіграшу кутового м’яч в метушні потрапив на правий кут карного до Пєвнєва, який ударом в нижній кут встановив рівновагу – 2:2.

Після відпочинку «Волинь» знову пішла в атаку великими силами, намагаючись надолужити згаяне і після кількох нереалізованих моментів вийшла вперед. На 53-й хвилині швидка атака правим краєм завершилася прострілом вздовж воріт і Євген Павлов в падінні точно замкнув подачу, занісши шкіряного у ворота – гол! Після цього гострота поблизу воріт запоріжців не зникла, навпаки, використовуючи довгі передачі, волиняни раз за разом розрізали захист гостей, виводячи на ударні позиції своїх форвардів, яким, втім фатально не щастило. Гравцям «Металурга», які після відпочинку виглядали блідою тінню самих себе в порівнянні з першим таймом, вдалася лише одна контратака, яка стала результативною. Захисники лучан в карному смикнули за руку запоріжця і арбітр закономірно призначив одинадцятиметровий, який реалізував Задоя – Павленко кинувся в лівий кут, а м’яч влетів в правий.

Після цього й до кінця гри м’яч перебував виключно на половині поля гостей, а двохсотпроцентних моментів для взяття воріт лучани створили добри десяток, однак… не реалізували жодного. Подригуля і Петрук били вище воріт з двох-трьох метрів, тричі захисники й воротар вибивали м’яч з лінії воріт, а Штогрін з вбивчої позиції потужним ударом ледь не зламав штангу… У підсумку матч так і завершився результативною нічиєю – 3:3.
 

 

 

ФК Волинь