«Ферро-ЗНТУ» в рамках подготовки к новому сезону примет участие в трех турнирах

 Первых из них пройдет в Запорожье с 4 по 6 сентября

 

 

 

 

 

 

Визначились терміни проведення трьох турнірів, у яких запорізький клуб візьме участь напередодні сезону.

Перший з них – традиційний Меморіал колишнього директора Запорізького заводу феросплавів В’ячеслава Гаврилова – відбудеться у Палаці спорту ВАТ «Запоріжалюмінбуд» 4 – 6 вересня. Тих днів «Ферро-ЗНТУ» прийматиме МБК «Миколаїв», БК «Одеса» і дніпродзержинський «Дніпро-Азот».

З 10 до 12 вересня запорізькі баскетболісти перебуватимуть в Одесі, де проходитиме І турнір, присвячений пам’яті вихованця одеського баскетболу, легендарного капітана збірної СРСР, олімпійського чемпіона Сеула-88 Олександра Білостінного, який пішов із життя 24 травня нинішнього року. Разом із запоріжцями та миколаївцями БК «Одеса» запросив до участі в цьому меморіалі київський «Будівельник», у складі якого Олександр Білостінний вигравав звання чемпіона СРСР, двічі ставав володарем срібних медалей.

Завершуючи ігрову підготовку до сезону, «Ферро-ЗНТУ» візьме участь у турнірі в Миколаєві (17 – 19 вересня), де суперниками підопічних Кирила Большакова будуть місцеві баскетболісти, «Дніпро-Азот» та івано-франківська «Говерла».

 

Прес-служба БК «Ферро-ЗНТУ»