Александр Шапошников: "У нас сегодня все получалось"

 Комментарии после матча "Ферро" — "Кривбассбаскет"

 

 

 

Володимир Чурсін, тренер БК «Кривбасбаскет»:

Чесно кажучи, я думав, що нашою найгіршою грою стала попередня гра з «Миколаєвом», в якій виявилася втома, недостатнє налаштування гравців. Сьогодні ж не було активності в захисті та нападі. Маю, зокрема, претензії до нападу – гравці не встигали навіть повернутися зробити фол і зупинити контратаку. У команди спад, і це не підлягає сумніву. Зараз треба привести гравців до тями, тому що в плей-офф будуть зовсім інші ігри, і всі це чудово розуміють. Хотілося б, звісно, посісти якомога вище місце в регулярній першості. Однак, як би там не було, ми матимемо перевагу домашнього майданчика й будемо битися з будь-яким суперником.

Олександр Шапошников, гравець БК «Ферро-ЗНТУ»:

Результат гри не відповідає реальному становищу речей. Команда Кривого Рогу є дуже сильним суперником. На руку нам зіграло й нещастя з головним тренером гостей, який за станом здоров’я вибув на деякий час. Я бажаю йому якомога швидшого одужання. А сьогоднішня гра минула під диктовку нашої команди, завдяки великому бажанню й тому, що нам все вдавалося, на відміну від попереднього матчу з «ДніпроАзотом».

Кирило Большаков, головний тренер БК «Ферро-ЗНТУ»:

Є певні проблеми, але в цілому стан команди мені подобається. Зараз у нас завершилася серія виїздів, після яких хлопці виглядали стомленими. Ми частіше дома, маємо змогу тренуватися. Перед матчем із «Кривбасбаскетом» мали цілий тиждень для повноцінної підготовки. Помітно, що хлопці відновилися. Як буде далі, побачимо.

 

БК  "Ферро-ЗНТУ"