"Козачка" проведет два последних домашних поединка чемпионата

 Затем запорожанкам предстоят игры плей-офф

 

 

 

 

 

 

На цьому тижні запорізькі прихильники баскетболу востаннє мають змогу побачити на рідному майданчику баскетболісток «Козачки». Адже у п’ятницю ввечері і наступного дня рівно о південь підопічні Григорія Вуля та Юрія Велігури проведуть заключні матчі попереднього етапу жіночої Суперліги України. У команди залишиться лише виїзний поєдинок проти сімферопольського «Орлана» (18 квітня) і фінальний турнір серії плей-оф за нагороди чемпіонату.

 

І хоча турнірне становище запоріжанок вже відоме – команда має намір на мажорній ноті провести матчі з «Луганськими ластівками» та «Донбасом», порадувати прихильників перемогами. Тим більше що поєдинок з луганчанками, без сумніву, принциповий для керманича команди Юрія Петровича Велігури, адже він дуже багато років віддав саме луганському баскетболу як гравець і тренер. В трьох попередніх поєдинках його підопічні не мали проблем, перемігши на виїзді 93:81 і 83:66 та вдома 98:63. Складніше було з «Донбасом» — у Запоріжжі «Козачка» виграла 87:81, а ось у Донецьку в активі перемога 93:75 і в пасиві – поразка місячної давності в овертаймі 88:92. Тим цікавіше буде перевірити власну готовність у грі з головним конкурентом за бронзові нагороди.

 

Додамо, що під питанням участь у цих матчах найдосвідченого і дуже корисного гравця «Козачки» Світлани Козаченко, якій на тижні дуже дошкуляла застаріла травма.

 

Матч «Козачка»-«Луганські ластівки» розпочнеться 9 квітня о 18.00, а гра «Козачка-Донбас» відбудеться 10 квітня о 12.00. Цікаво, що у суботу ранній початок викликаний проведенням того ж дня, о 15.00, центрального матчу чоловічої Суперліги між БК «Феро-ЗНТУ» та «Кривбасбаскетом». Отже прихильники баскетболу вперше і востаннє цього сезону у Запоріжжі мають можливість побачити протягом одного дня дві гри. Неодмінно скористайтеся!

 

 

 Ігор ПАВЛЕНКО,  прес-служба БК «Козачка-Запоріжжя»