Кевин Тиггс — в символической пятерке недели

 Американец приложил руку к обеим победам "Ферро" на прошлой неделе

 

 

 

 

Пропонуємо Вашій увазі символічну п’ятірку за підсумками матчів чемпіонату Суперліги, що відбулися протягом минулого тижня.

Захисники

Денис Лукашов («Київ») − 12.5 очка + 8 підбирань + 7 передач = 21.5 РЕ*.

Протягом тижня БК «Київ» здобув дві перемоги. І якщо результат матчу з «Пульсаром», в якому під кінець Віталій Черній дав відпочити лідерам, особливих сумнівів не викликав, то поєдинок з «Політехнікою» видався для «вовків» непростим випробуванням. У Львові Денис Лукашов провів одну з кращих ігор у сезоні, зібравши рекордну для себе кількість підбирань – 12, а також відзначившись 30 балами рейтингу ефективності.

Рамел Каррі («Азовмаш») − 27 очок + 2 підбирання + 2 передачі = 25 РЕ.

Ключову роль у перемозі «Азовмашу» над «Одесою» відіграла задня лінія маріупольської команди, в першу чергу – Фред Хаус і Рамел Каррі. Останній став найкориснішим гравцем матчу, реалізувавши 10 двоочкових кидків. Крім того, саме він на останніх секундах за рахунку 77:74 остаточно зняв питання щодо переможця гри, відзначившись після пасу все того ж Хауса.

Форварди

Кевін Джером Тіггс («Ферро-ЗНТУ») − 19.5 очка + 5 підбирань + 4.5 передачі + 4 перехоплення = 25 РЕ*.

Кевін Тіггс відіграв ключову роль у двох перемогах «Ферро-ЗНТУ» над «ДніпроАзотом» і «Хіміком», записавши на свій рахунок по 25 балів рейтингу ефективності в кожному матчі. Крім того, саме два холоднокровно реалізовані американцем штрафні за рахунку 89:90 поставили крапку в напруженому матчі в Южному.

Майкл Фрейзер («Говерла») − 18 очок + 13 підбирань + 1 передача = 29 РЕ.

Перемога над «Дніпром» практично забезпечила «Говерлі» місце в першій вісімці учасників плей-офф. Надзвичайно важливу роль у цій перемозі відіграв найкорисніший гравець матчу Майкл Фрейзер, котрий не просто звично панув під кільцем, а й зібрав черговий дабл-дабл, продемонструвавши чудовий відсоток влучань (6/7 двоочкових, 6/6 штрафних).

Центровий

В’ячеслав Кравцов («Київ») − 19.5 очка + 5.5 підбирання +3 блок-шоти + 1.5 передачі = 23 РЕ*.

У грі з «Пульсаром» Віталій Черній дав пограти тим гравцям, котрі зазвичай отримують мало ігрового часу, тож показники В’ячеслава Кравцова, як і інших лідерів команди, нижчі, ніж звичайно. Хоча й відпрацював він, як завжди, корисно для команди. Зате проти «Політехніки-Галичини» центровий «вовків» провів кращий матч у сезоні, зібравши дабл-дабл (23 очка + 10 підбирань + 5 блок-шотів + 3 передачі) й відзначившись рекордними для себе 34 балами рейтингу ефективності.

* середні статистичні показники за підсумками двох матчів.

 

Официальный сайт Суперлиги