Кирилл Большаков: "Поменяли настрой — выиграли игру"

 Комментарии после матча "Ферро" — "Химик"

 

 

 

 

Андрій АГАФОНОВ, гравець БК «Хімік»:
«Грали спочатку ми доволі непогано – не дали «Ферро» втекти, продемонструвати звичне для них баскетбольне шоу. Спершу ми непогано захищалися, виграли підбір після першої половини гри. Але фактором, який нас «убив», стали втрати. Вони накопичувалися, а суперник ближче до завершення почав бігти, демонструвати шоу, що й відобразилося в рахунку на табло».

Дмитро БАЗЕЛЕВСЬКИЙ, головний тренер БК «Хімік»:
«Ми недостатньо агресивно грали в нападі. Суперник неймовірно захищається, добре сидить на ногах, всюди встигає, все блокує… Лише вісім штрафних – це показник нашої агресивності. Крім того, ми припустилися завеликої як для Суперліги кількості втрат. Це додає впевненості супернику, а «Ферро» надзвичайно сильна команда. Крім того, коли їй вдається спіймати кураж, то грають всі, демонструючи найкращий баскетбол».

Георгій КОНДРУСЕВИЧ, гравець БК «Ферро-ЗНТУ»:
«Починали важко. В першій половині були не схожі самі на себе. Але те, що потім зібралися й показали свою гру, яка і глядачам подобається, і нам, – це найголовніше».

Кирило БОЛЬШАКОВ, головний тренер БК «Ферро-ЗНТУ»:
«Після першої половини в нас було співвідношення підбирань –11, однак за результатами другої ми виграли підбір. Не можна виграти підбір, просто поставивши високого гравця й очікувати, що всі м’ячі йому в руки падатимуть. Все йде від бажання, настрою гравців. Звідси й висновок про різний настрій команди до та після перерви. У другій половині ми побачили «Ферро», яке глядачам подобається, на яке ходять уболівальники, на яке приємно дивитися».

 

БК "Ферро-ЗНТУ"