Кирилл Большаков: "В Запорожье мы увидим другой "Химик"

 Наставник "Ферро" о предстоящем матче Кубка Суперлиги

 

 

 

 

Прев’ю до кубкового протистояння «Ферро-ЗНТУ» (Запоріжжя) – «Хімік» (Южний)

— З яким настроєм підійшли гравці запорізького клубу до другого чвертьфінального двобою з южненцями? – поцікавилися ми в керманича «Ферро-ЗНТУ».

— З робочим, — лаконічно відповів Кирило Большаков. – Травмованих, тьху-тьху, немає.

— Яке враження на Вас справляє гра новачка команди Стівена Бьортта?

— Поки що утримуюсь від висновків. Побачимо, на що він здатний, коли йому доведеться діяти на межі своїх можливостей.

— Маєте на увазі зустріч у рамках чемпіонату з «Будівельником», яка відбудеться наприкінці лютого?

— Так, і наступні матчі теж.

— Зі стратегією на повторну кубкову зустріч із «Хіміком» визначилися? Чи вистачить переваги, здобутої в першому матчі, для виходу до фінального квартету?

— Докладемо усіх зусиль, щоб порадувати наших уболівальників. Щодо переваги, яку маємо на сьогодні, вона може бути відіграна миттєво. Звичайно, краще розпочинати гру з плюсом у 9 очок, ніж з мінусом… Втім, налаштовуємось на серйозну боротьбу. Тим більше, що наш суперник значно підсилився останнім часом. У матчі чемпіонату Суперліги проти «Азовмашу» на позиції четвертого номера в «Хіміку» з’явився американський легіонер Тревіс Гаррисон. Цей 26-річний гравець хорошого рівня має досвід виступів у клубах Європи, й, судячи з його 10 очок і 6 підбирань у двобої з маріупольцями, Тревіс може допомогти южненцям. Не виключено, що у кубковому матчі-відповіді ми побачимо в складі гостей ще одного американця – 27-річного захисника Аарона Ніксона. Тобто це вже буде зовсім інший «Хімік».

Прес-служба БК «Ферро-ЗНТУ»