"Ферро" стартует в четвертьфинале Кубка Суперлиги

 Видеотрансляция матча на сайте соперника запорожцев — БК "Химик"

 

 

 

У вівторок, 2-го лютого, южненський «Хімік» проведе перший матч у рамках третього етапу Кубка Суперліги, де суперником команди Дмитра Базелевського стане запорізький «Ферро-ЗНТУ». Перший матч «Хімік» проведе вдома, у ФСК «Олімп» Друга зустріч відбудеться в Запоріжжі 17 лютого.

Дмитро Базелевський, головний тренер БК «Хімік» поділився з прес-службою клубу міркуваннями щодо майбутнього протистояння:

«Ми зустрічаємося з дуже сильним суперником. На сьогоднішній день запорізький клуб займає другий рядок у турнірній таблиці Суперліги і є чвертьфіналістом Кубка Суперліги. Хочу сказати, що нам піде на користь гра з таким суперником. У першому кубковому матчі буде битва. Ми постараємося проявити характер, щоб зміцнити свої позиції й зіграти командно, жорстко. Ми знайомі з суперником, бачили їхні останні матчі, й варто відзначити, що, крім тих лідерів, які були у «Ферро», команду явно підсилив захисник Стівен Буртт. На жаль, навряд чи нам зможе допомогти в першому кубковому матчі Олександр Кольченко, але на гру він заявлений. Лавель Бланшар практично відновився після травми і готовий до матчу, як і капітан команди Андрій Агафонов. Сергій Попов приєднається до нас не раніше, ніж наприкінці лютого».

Пряма відео-трансляція матчу на офіційному сайті БК «Хімік» 2 лютого, о 18.00.

В інших чвертьфінальних матчах зустрічаються: "Політехніка-Галичина" — "Будіівельник", "Азовмаш" — БК "Одеса", МБК "Миколаїв" — БК "Київ".
 

БК "Ферро-ЗНТУ"