Резервисты "Ферро" одержали победу в Одессе

 Запорожские студенты играют лучше одесских

 

 

 

 

БК «ОДЕССА» — БК «Ферро-ЗНТУ» (Запорожье). 56:63. (16:15, 15:24, 11:17, 14:7).

Одеса. 30 січня.
У першій чверті молоді «акули» (так називають одеських баскетболістів їхні прихильники) примудрилися нав’язати боротьбу й навіть у деяких показниках перевершили гостей. Однак друга і третя чверті гри склалися вдало для запоріжців, що не може не радувати. Здобутої переваги (56:42) вистачило для того, щоб у підсумку здобути бажану перемогу.
Кращими у складі господарів були: Андрій Лубінець (14 очок), Костянтин Анікієнко(9 + 9 підбирань), Дмитро Москалюк (8 + 7 підбирань).

Коментар Валерія Балашова, тренера дублюючого складу БК «ОДЕСА»:
— Результат цілком закономірний. Майже всі наші хлопці навчаються в інституті. Цього тижня четверо з них не відвідували тренування через навчання. Я не можу їм заборонити вчитися. В підсумку лідери грали з листа… Думаю, було б інакше – могли б і позмагатися за перемогу.

За матеріалами сайту БК «Одеса».

P. S. Можна подумати, що запорізькі дублери тільки й роблять, що прогулюють заняття заради тренувань. Нічого подібного! Протягом тижня найвлучніший із них в одеському матчі Іван Тимощук відвідував заняття в Класичному приватному університеті, а інший бомбардир Антон Саєнко – в ЗНУ.

Втім, перемога є командним здобутком, тому наводимо імена всіх резервістів «Ферро-ЗНТУ», що у черговий раз довели закономірність свого перебування серед лідерів турніру дублерів: Вікторов (5), Тимощук (14 + 6 підбирань), Бєляєв (6 + 5 підьирань), Саєнко (11), Череповський (8 + 17 підбирань); Онищенко (8), Федоров (6), Козловець (5 + 6 підбирань).

 

БК «Ферро-ЗНТУ»