Кирилл Большаков — назначен тренером "Днепра"

 Наставник «Ферро» будет совмещать работу в двух клубах

 

 

 

 Головним тренером «Дніпра» до завершення сезону призначено Кирила Большакова. Про це офіційному сайту жіночої УПБЛ повідомив генеральний менеджер дніпропетровського клубу Олексій Васильєв. Нагадаємо, Кирило Большаков приєднався до тренерського штабу «Дніпра» наприкінці минулого року. Саме він готував команду до матчів з «Козачкою» і «Орланом», а також до першої зустрічі з «Ібіцею» у рамках Єврокубку. У всіх цих поєдинках дніпропетровки здобули перемоги. У середу Кирило Большаков разом з «Дніпром» відлітає до Іспанії, де керуватиме діями команди у повторній зустрічі з «Ібіцею».

Олексій Васильєв (генеральний менеджер «Дніпра»):

– Наші результати у новому році говорять про те, що ми зробили правильний вибір. Кирило Большаков чудово знає команду, свого часу досяг з нею чималих успіхів, і саме тому ми звернулися до нього. Як бачимо, одночасна робота Большакова у двох клубах поки що нікому не шкодить. До завершення сезону він працюватиме у «Дніпрі».

Досьє

Кирило Вадимович Большаков

Народився 7 серпня 1962 року у Дніпропетровську. Закінчив Дніпропетровський державний університет і Кіровоградський педагогічний інститут. Майстер спорту. Виступав за команди майстрів ЗКЛ (Дніпропетровськ), СКА (Київ), ШВСМ (Київ), «Динамо» (Дніпропетровськ). Входив до молодіжної збірної СРСР. Кар’єру баскетболіста завершував у запорізькому «Ферро-ЗНТУ», кольори якого захищав з 1994 по 1996 роки. Тренував дніпропетровське «Динамо», запорізьке «Ферро-Яблуко», маріупольський «Азовмаш-2», жіночу та чоловічу команди дніпропетровського «Дніпра». У сезоні 2006/07 привів жіночий «Дніпро» до золотих нагород чемпіонату України. З «Ферро-ЗНТУ» працює з серпня 2008 року. З січня 2010 року – головний тренер жіночого «Дніпра».
 

ЖУПБЛ