Кирилл Большаков: "На приоритет — чемпионат"

 Наставник «Ферро» о кубковом матче с «Кривбассбаскетом»

 

 

 

 

— Протягом поточного тижня на нашу команду чекають дві важкі кубкові гри», — вважає головний тренер запорізького клубу Кирило БОЛЬШАКОВ. – Адже в новітній історії «Ферро-ЗНТУ» ми ще жодного разу не здобували перемог над криворізькими баскетболістами. Втім, в рідних стінах поб’ємося із цим суперником, оскільки маємо борг перед запорізькими вболівальниками за поразку від львів’ян на попередньому етапі кубкових змагань. Хоча усвідомлюємо, що для цього треба викластися на всі сто: суперник, що розпочав нинішній рік із двох поразок (кубкової від МБК «Миколаїв» і в чемпіонаті від БК «Київ»), мабуть, нагадуватиме розлюченого звіра.

Загалом до Кубка Суперліги я ставлюся по-філософськи: є чітка градація між двома головними змаганнями сезону, і пріоритет тут, безумовно, за чемпіонатом. Попереду в нас серія складних виїзних матчів у рамках першості Суперліги, тож кубкові ігри з «Кривбасбаскетом» я розглядаю, насамперед, через призму набуття оптимальної форми нашими гравцями, їхнього втягування в ігровий ритм.

Не виключено, що вівторковий матч визначить подальшу долю американського легіонера Теда Скотта, в якого завершується термін перегляду. На жаль, від його дій у двох попередніх іграх я не в захваті, хоча слід враховувати, що він мав обмежений ігровий час, щоб якось себе проявити.

Прес-служба БК «Ферро-ЗНТУ»