Федерация гандбола Украины объявила войну «ZTR»

 Директор запорожского клуба Сергей Иванисов считает это свинством

 

 

 

2 грудня на інтернет-сайті turnir.com.ua президент ФГУ Владислав МИЛЕНЬКИЙ звинуватив гандбольний клуб «ZTR» у несплаті фінансових внесків на участь у Суперлізі:

«Вчора мене ця новина просто приголомшила! Це чи спланована акція перед виборами президента ФГУ (всі хочуть подивитися на мою реакцію), або недолік людей, які стоять біля керма комітетів. Сьогодні я почав службове розслідування, два дні — і ми винесемо вердикт. Скажу відразу — поблажок не буде нікому, все! Закон — один для всіх. Не хотіли, щоб київський «Авіатор» став дев’ятим командою Суперліги (хоча за законом він міг грати, я підкорився колегіальному рішенню клубів) — він не грає. Значить, тепер майте честь і мужність поважати закон і в свою чергу. Як потрібно вчинити? В Положенні написано: у випадку несплати внеску «Good bye клуб» — значить, «Good bye клуб»! Але ще постраждають і ті люди, які допустили це свавілля. Дуже сильно постраждають! Наше Положення найдосконаліше – відпрацьоване й триста разів перевірене, «зачіпок» бути не може. А Положення — це Конституція для клубів».

 

Директор ГК «ZTR» Сергій ІВАНІСОВ так прокоментував цей закид:

— Оплата заявочного внеску проводиться згідно з угодою, яка укладається між ФГУ та клубом, та на підставі рахунку, який виставляє Федерація. Нинішнього сезону Положення про чемпіонат побачило світ після двох зіграних турів чемпіонату, і те, що угода і рахунок не надійшли своєчасно до клубу, – це прорахунок офісних працівників ФГУ. До речі, наскільки мені відомо, заявочні внески до 1 грудня не сплатили ще шість чоловічих і жіночих елітних команд країни. Ми ж вирішили: якщо до 1 вересня не сплатили половину внеску, то сплатимо до 10 грудня всю суму, як зазначено у Положенні. 1 грудня ми отримали рахунок, а вже наступного дня перерахували обумовлену суму. Отже, ситуація ламаного гроша не варта і пов’язана з передвиборними гонками президента ФГУ. Принагідно нагадаю, що Владислав Миленький у 2005 року був обраний на цю посаду з подачі конференції федерації гандболу нашої області. Тому метушню, яку пан Миленький розпочав навколо нашого клубу, розцінюю як звичайнісіньке свинство.