Баскетбольная Суперлига запустила собственный тележурнал

 В Запорожье его можно будет посмотреть на телеканале ТВ-5 «Спорт»

 

 

 

 

Асоціація баскетбольних клубів України «Суперліга» повідомляє про вихід в ефір дебютного випуску телевізійної програми «Журнал Суперліги».

Програма виходитиме у форматі тижневика. Окрім матчів за участю команд Суперліги в національних та міжнародних турнірах (Суперліга, Кубок Суперліги, Єврокубок, Єврочелендж, Єдина Ліга ВТБ), у програмі будуть сюжети про життя команд і гравців, а також окремі рубрики з найбільш цікавими висловлюваннями тижня, кращими гравцями та найвидовищнішими ігровими моментами. І, звичайно ж, у програмі буде конкурс з призами для його переможців.

В даний момент ведуться переговори про ефір із загальнонаціональними телеканалами. «Журнал Суперліги» можна дивитися вже зараз на регіональних телеканалах.

Київ (Харкiвський р-н, Дарниця) – «ОК» (кабельне ТБ), Марiуполь – «ТВ-7», Марiуполь – «ОК» (кабельне ТБ), Днiпропетровськ – «ОК» (кабельне ТБ), Сiмферополь – «Черноморская ТРК», Iвано-Франкiвськ – «ОК» (кабельне ТБ), Кривий Рiг – ТРК «Рудана», Миколаїв – «ОК» (кабельне ТБ), Южний – «ОК» (кабельне ТБ), Львiв – «ОК» (супутникове ТБ), Запорiжжя – ТВ-5 «Спорт», Миколаїв – ТРК «Сатурн», Днiпропетровск – ДОГТРК, Донецьк – «Юнiон».