Кирилл Большаков: "Будем бороться за место в восьмерке лучших"

 Наставник «Ферро-ЗНТУ» о победе над «Политехникой»

 

 

 

 

Після гри «Ферро-ЗНТУ» — «Політехніка-Галичина», у якій запорожці святкували перемогу з рахунком 83:71, головний тренер переможців Кирило Большаков відповів на запитання кореспондента turnir.com.ua

— Кириле Вадомовичу, задоволені грою своєї команди?
— Ні, адже ми зіграли на 2/3 своїх можливостей. У попередніх матчах ми демонстрували кращу гру. Відсутність ігрової практики далася взнаки. Таку кількість помилок у попередніх матчах ми не допускали. Все-таки загроза епідемії примушувала мене давати менші навантаження гравцям. Також за усі зіграні матчі у сезоні ми програли підбір. Попри це, нам вдалося вдало «закрити» основних гравців суперника, за винятком Херінгтона. Також не повністю справилися з українськими гравцями – Ярославом Зубрицьким та Андрієм Корочкіним.

— За що цього сезону буде боротися «Ферро-ЗНТУ»?
— Про перше місце у нас тільки мрії. А реальне завдання – це потрапити до вісімки кращих команд. На початку чемпіонату ми провели хороші матчі, однак майже усі — вдома. Одна виїзна гра проти «Будівельника» завершилася для нас невдало. По складу наша команда не сильніша, скажімо, за «Говерлу» чи ту ж «Політехніку». Уже не говорю про «Будівельник», БК «Донецьк» та «Кривбасбаскет». Зважаючи на це, потрапляння у вісімку буде для нас великим успіхом. А як займемо високе місце — ні я, ні керівництво клубу не будуть проти цього (сміється).
 

turnir.com.ua