Молодежный состав «Карпат» громит «Металлург»

 Запорожские резервисты пропустили во Львове пять голов

 

 

 

 «Карпати» (мол.) – «Металург» З (мол.) — 5:1 (3:0)

Судді: С. Лисенчук (Київ), В. Кравченко, А. Філевич (обоє – Львів).
Делегат ФФУ: В. Наскалов (Мукачеве)
«Карпати»: Мартищук (Піцан, 82), Гірський, Гурський – к, О. Тарасенко, Сагайдак, Куцяба, Сворак (Бідловський, 62), Мартинюк (Тістик , 79), Гудима, Фурта (Гордійчук, 65), Зеньов (Габовда, 46).
«Металург»: Кучинський, Лобанов, Протасевич, Опанасенко – к (Цуріков, 59), Задоя, Сидорчук, Воробей (Бондаренко, 42), Білий, Кривий (Моісеєнко, 46), Голенков, Бугайов (Ягмурян, 70).
Голи: Зеньов, 24 (1:0), Зеньов, 35 (2:0), Фурта, 40 (3:0), Куцяба, 61 (4:0), Задоя, 64 (4:1), Габовда, 89 (5:1).
Попереджені: Сворак, 46, Бугайов, 68, Задоя, 78. 

 

Сьогодні молодіжний склад «Карпати» на львівському стадіоні СКА з рахунком 5:1 переміг запорізький «Металург», збільшив свою переможну серію до 11 (!) матчів і продовжує впевнено очолювати турнірну таблицю.

Лідер першості країни лише на початку гри відчув опір суперників, які провели дві небезпечні контратаки за участю Ігоря Бугайова, проте Юрій Мартищук двічі рятує ворота «зелено-білих». А в середині тайму після кутового удару Ярослава Мартинюка захисники невдало вибили м’яч на естонця Сергія Зеньова, який вперше у сезоні вийшов на поле в складі молодліжки і той підправив його у ворота. Цей гол одразу надломив дії запоріжців, у ворота яких ще до перерви влетіло ще два м’ячі.

Володимир Гудима здійснив сольний прохід лівим краєм і зробив націлену передачу на неприкритого захисниками Зеньова і Сергій, обробивши м’яч, потужно пробив впритиул з дальньою стійкою. А згодом після навісної передачі Ярослава Сворака влучно пробив головою Юрій Фурта, відзначившись вже у п’ятій поспіль грі.

Одразу після перерви захисник Олег Тарасенко небезпечно виконав штрафний і м’яч пролетів над поперечиною воріт Максима Кучинського. У свою чергу Бугайов небезпечно пробив впритул з дальньою стійкою. А чергова атака підопічних Романа Толочка завершилась взяттям воріт «Металурга». Прострільну передачу Сворака вчасно замкнув Ярослав Куцяба.

До честі підопічних Юрія Вернидуба, який через дискваліфікацію спостерігав за грою з трибуни (діями керував його помічник Віктор Трегубов), вони швидко провели гол престижу. Євген Задоя скористався виходом на побачення з воротарем «Карпат». І все ж останнє гольове слово було за господарями: після удару Юрія Габовди, якому асистував Гудима, м’яч торкнувшись ноги захисника, повільно вкотився у сітку воріт гостей.

 

turnir.com.ua