"Ферро" — "Пульсар". Превью матча

 Что ожидать от встречи запорожцев с ровенчанами?

 

 

 

 

Востаннє баскетболісти «Ферро» зустрічалися з «Пульсаром» у рамках чемпіонату Суперліги в найневдалішому для запорізького клубу сезоні 2000/2001 років, коли він змушений був залишити елітний ешелон. Тоді всі чотири матчі виграла команда з Рівного: вдома – 126:99 і 103:94, в Запоріжжі – 96:70 та 86:66.
З тих пір минуло вісім років. Що ж готує чергова дуель суперників?

Кирило БОЛЬШАКОВ, головний тренер «Ферро-ЗНТУ»:
— Ситуація напередодні цього матчу дуже нагадує ту, з якою ми зіткнулися перед зустріччю з БК «Одеса». Знову ніякої інформації про суперника, котрий під час міжсезоння обмежився кількома спарингами з білоруськими клубами. Хоча я знаю, що кольори «Пульсару» захищають кілька сильних гравців. Маю на увазі білоруса Павла Улянка, ветеранів команді Анатолія Дубнюка і Віктора Герасимчука.

— Як ви розцінюєте новину про перехід центрового Олексія Полторацького з «Одеси» до рівненського клубу?
— Для тієї кадрової ситуації, в якій опинився «Пульсар» (під час міжсезоння команда втратила перспективного Романа Гуменюка), це гарне придбання.

— Очікуєте важкого протистояння?
— «Пульсар» ніколи не стартував у чемпіонатах країни з гучних перемог. Але, знаючи традиції рівненської баскетбольної школи (досить згадати, що вона дала путівку гравцеві національної збірної Сергію Ліщуку), можна очікувати появу здібних виконавців у складі «Пульсара». І не виключено, що через рік-другий хтось із них повноголосо заявить про себе.
 

БК «Ферро»