Олімпійський призер Парвіз Насібов побрався з медалісткою юнацької Олімпіади Оленою Кремзер

 

На одну спортивну родину у Запоріжжі стало — більше срібний призер Олімпійських ігор, борець греко-римського стилю Парвіз Насібов взяв за дружину колегу по борцівському килиму,  бронзову призерку Юнацьких Олімпійських ігор Олену Кремзер. Церемонія відбулася в Києві, але з огляду на війну в країні спортсмени вирішили не влаштовувати пишного свята.

 

Пара спортсменів разом майже 7 років. Пропозицію коханій запорізький борець зробив  цього літа. Олена, як і її наречений, професійно займається боротьбою. Вона з Херсону, у спорті з четвертого класу, є майстеркою спорту міжнародного класу. Дівчина вже стала бронзовою призеркою Юнацьких Олімпійських ігор, тепер мріє про медаль на «дорослій» Олімпіаді.

 

Ми познайомилися ще у кадетському віці, коли поїхали до чемпіонату світу. Мені вона дуже сподобалася, і я став приділяти знаки уваги. Довго її добивався. Для мене вона була якоюсь незвичайною, не такою, як усі. У мене було кохання з першого погляду. Вона півтора-два роки думала, що ми друзі (сміється). Я вважав, що в нас любов, а для неї це була лише дружба. І тільки згодом у неї прокинулися почуття, — розповідав в одному з інтерв’ю Парвіз Насібов, він також зазначив, що Олена сильно мотивує його, — Велике їй дякую, вона неймовірний мотиватор і знає свою справу дуже добре. Ми зробимо все можливе, щоби поїхати разом на наступну Олімпіаду і спробуємо разом виграти змагання.

 

Зичимо молодятам щасливого та безхмарного сімейного життя, хай всі родинні і спортивні мрії втіляться в життя!