Запорізькі важкоатлети вибороли срібні медалі чемпіонату України

 

У місті Хмельницький проходить чемпіонат України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок 2022, який присвячений Збройним Силам України.

В цей дуже важкий час Міністерство молоді та спорту України спільно з Федерацію важкої атлетики України проводять цей захід. Це потрібно,  тому що Україна веде війну проти загарбників рф на всіх фронтах і перемоги на спортивних аренах це теж війна, яка показує що ми Україна і тут теж готові до перемоги.

За перші два дні чемпіонату двічі відзначилися запорізькі спортсмени:

Анастасія Манєвська виборола  три срібні нагороди у ваговій категорії 81 кг. Ця спортсменка — випускниця КЗ «ОСДЮСШОР з важкої атлетики» ЗОР, представляє ФСТ Запорізьке обласне відділення Динамо.

Дмитро Вороновський здобув малу срібну медаль у поштовху у вазі 61 кг. На жаль Дмитро отримав нульовий результат  у ривку. Цей спортсмен — представник КЗ «ЗОШВСМ» ЗОР  та ЗСУ.

Дмитро і Анастасія продовжують підготовку до чемпіонату світу серед чоловіків та жінок 2022 , який відбудеться з 05.12 по 17.12.2022 у Колумбії. Це буде вже перший ліцензійний старт до Олімпійських ігор 2024.

 

Джерело: Федерація важкої атлетики Запорізької області