«Мотор» дебютував у другій німецькій Бундеслізі

Український «Мотор» в німецькому Дюссельдорфі провів свій перший офіційний матч за шість місяців.

Гра стартового туру 2-ї німецької Бундесліги для запорізької команди стала поверненням на майдарнчик після початку широкомасштабного вторгення російських військ до України.

Зустрічаючись із клубом «Баєр Дормаген» моторівці зазнали поразки 28:33. У другій половині матчу запорізька команда кілька разів скорочувала своє відставання до двох голів і була близькою до того, щоб переломити хід гри, але суперник все ж вистояв. «Баєр Дормаген» показав швидку злагоджену гру і мав перевагу у фізичній силі. «Мотору» ж завадили власні помилки, зокрема брак зіграності, втрати в атаці та завелика кількість нереалізованих моментів. Ці проблемні питання команда цілком здатна вирішити і значно додати у своїй грі вже у найближчих матчах.

Натомість немає жодних проблем із самовідданістю. ІПісля матчу уболівальники нагородили «Мотор» тривалими аплодисментами. На трибунах було чимало українських прапорів та глядачів у синьо-жовтих кольорах. В телетрансляцію неодноразово потрапляла уболівальниця із плакатом «Попасная це Україна». На Led-екранах встановлених по периметру майданчику на тлі прапору України світився заклик SТОP WAR. «Мотор» грав формі із великим зображенням українського тризуба та словами I stand with Ukraine («Я підтримую Україну»). Синьо-жовті кольори також були додані на офіційний логотип чемпіонату 2-ї Бундесліги.

Разом переможемо! У наступному турі в суботу 3-го вересня «Мотор» зіграє проти «Любека» (початок 19.00, XSPORT).

 

Джерело: Федерація гандболу України