Микита Барабанов про виступ на чемпіонаті Європи: Вдячний хлопцям за те, що ми об’єдналися в такий складний час

 

На чемпіонаті Європи в Мюнхені сьогодні відбулися кваліфікаційні забіги чоловічої естафети 4х400 м. Українці Олексій Поздняков, Данило Даниленко, Микита Барабанов і Олександр Погорілко нехай і не потрапили до фіналу, проте на доріжці віддали всіх себе й поборолися до самого фінішу – як спільного, так і на кожному зі своїх етапів. З результатом 3:04.15 хв вони п’яті у своєму забігу. Представник Федерації легкої атлетики Запорізької області, вихованецць ЗТУ Костянтина Михайловича Рурака та Олени Володимирівни Рурак, Микита Барабанов, біг третій етап і показав час 45.97 сек.

Ось як Микита прокоментував свій виступ прес-службі Федерації легкої атлетики України:

 

– Приєднуюся до слів Данила, – говорить Микита Барабанов. – Вдячний хлопцям за те, що ми об’єдналися в такий складний час і так підтримували один одного. Бажаю успіху всім атлетам і не лише їм, щоб у нас все стало на свої місця. А ми зі свого боку будемо підтримувати нашу країну, як тільки можемо.

Ми з тренером  працювали дистанційно: зідзвонювалися щоранку, він надсилав план, за яким я і працював. Перед чемпіонатом ми з Сашком залишалися в Болгарії, допомагали один одному. Й завдяки цій взаємодопомозі нам і вдалося показати гідний результат.