Запоріжців запрошують долучитися до онлайн естафети на честь Олімпійського дня

Щороку з нагоди Олімпійського дня в Запоріжжі проходили масові заходи при чому завжди з аншлагом. Цьогоріч зважаючи на обставини що склалась, провести традиційні забіги не можливо, тому Національний Олімпійський комітет України запрошує усіх бажаючих долучитися до проведення Олімпійського дня цього року в режимі онлайн.

«Попри всі труднощі та нові виклики, спричинені пандемією  COVID-19, ми продовжуємо слідкувати олімпійським цінностям та поширювати їх в різних куточках країни.

Цього року,  враховуючи ситуацію, що склалась через впровадження обмежувальних заходів, НОК України з нагоди відзначення дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету (23 червня 1984 року) ініціює проведення Олімпійського дня в режимі онлайн.

Учасником масштабної онлайн-естафети Олімпійського дня -2020 в нашій країні, яка триватиме з 01 по 19 червня, може стати кожен бажаючий, адже правила участі доволі прості» – йдеться у повідомлені  НОК України.

Для того, щоб взяти участь в естафеті учасник або команда має:
— зняти відео (тривалість 30-40 секунд) з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту або спортивних рухів в кадрі й символічно передати предмет, який відображає ваш вид діяльності, а разом з цим передати й естафету наступному учаснику або команді, якого/яких треба позначити під/у відео;
або
— зробити фотографію з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту або спортивних рухів, продемонструвавши в кадрі зображення олімпійських кілець або напис OlympicDay й передати естафету наступному учаснику або команді, якого/яких треба позначити в пості.

У відео /або в тексті посту до фото учасник має звернутися до аудиторії з наступними меседжами: «Долучаюся до естафети Олімпійського дня-2020 в Україні! Розділяю олімпійські цінності! Передаю естафету…..…».
Опублікувати на своїй сторінці Фейсбук або Інстаграм пост із цим відео або фото (звертаємо Вашу увагу не сторіс) з хештегом  #olimpicday #olimpicday2020ua
Ще однією умовою є відкритий акаунт/ сторінка учасника  аби адміністратори НОК України побачити пост та у разі виграшу зв’язатися з переможцем.

 

Щотижня серед найкращих відео та фото Національним олімпійським комітетом України будуть розіграні олімпійські подарунки. Переможці будуть обрані за допомогою програми Random.

Найкращі відео та фото потраплять у фінальний відеоролик естафети OlympicDay-2020 в Україні із зірками українського спорту.

Відео для участі в естафеті прийматимуться з 1 по 19 червня 2020 року.

 

Анна Черевата