Вікторія Ратнікова – чемпіонка України в бігу на 60 м

Сьогодні у Сумах розпочався Командний чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні та Командний чемпіонат України з легкоатлетичного багатоборства у приміщенні. Представники Федерації легкої атлетики Запорізької області сьогодні виступали в фіналах на дистанції 60 м у чоловіків та у жінок.

Змагання жінок впевнено виграла Вікторія Ратнікова. В фіналі вихованка ЗТУ Костянтина Михайловича та Олени Володимирівни Рураків, встановила новий особистий рекорд — 7.36 сек (до цього в кваліфікації запоріжанка також показала «personal best» 7.37 сек).

У змаганнях чоловіків пробилися до фіналу двоє запоріжців Роман Кравцов фінішував четвертим — 6.82 сек (результат в кваліфікації — 6.85), Андрій Васильєв став сьомим — 6.92 сек (результат в кваліфікації — 6.87).

Ще двоє спортсменів ФЛАЗО  не подолали кваліфікацію — Павло Котенко (7.00 сек) та Ян Конящий (7.10 сек).

У змаганнях багатоборців третю позицію, після першого дня, посідає Артур Суюнов. За сумою чотирьох видів семиборства у нього 2774 очок. Результати по видам: біг 60 м — 7.50 сек, стрибки у довжину — 6.68 м, штовхання ядра — 12.03 м, стрибки у висоту — 1.90 м.

 

Федерація легкої атлетики Запорізької області