Вікторія Кесарь подарувала собі на День народження бронзу чемпіонату Європи

 

У Києві добіг завершення чемпіонат Європи зі стрибків у воду. На чудовій ноті завершила змагання запоріжанка Вікторія Кесарь. У синхронних стрибках на трампліні 3 м, разом з Ганною Письменською, Вікторія посіла третє місце континентальної першості, набравши 287.37 балів. Бронзова медаль стала чудовим подарунком до дня народження запоріжанки, якій 11 серпня виповнилося 26 років.

Також відбулися фіналі на вишці 10 м у чоловіків. За нагороди боровся і запорізький стрибун Олег Сербін. Набравши 424.90 балів він посів шосте місце.

А чемпіоном Європи у цьому виді програми сенсаційно став інший українець – 13-річний Олексій Середа, який здобув 488.85 балів. Зазначимо, що Олексій став наймолодшим чемпіоном Європи в історії!

Нагадаємо, що на домашньому чемпіонаті Європи запоріжці вибороли три медалі. Вікторія Кесарь стала чемпіонкою Європи у міксті, та була за крок від медалі в індивідуальних стрибках на трампліні 3 м.  А Олег Сербін виборов срібло у синхронних стрибках з вишки разом з Олексієм Середою.

 

«ЗА!спорт»