Пішов з життя Заслужений тренер України з легкої атлетики Михайло Рурак

 

Сьогодні на 68-му році життя зупинилося серце Заслуженого тренера України, Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Михайла Івановича Рурака. Видатний наставник пішов з життя після довготривалої хвороби.

Федерація легкої атлетики Запорізької області висловлює щирі співчуття рідним і близьким Михайла Івановича. Ваша втрата непоправна. Величезну втрату понесла і вітчизняна легка атлетика.

Михайло Іванович Рурак подарував українській легкій атлетиці учасників та призерів Олімпійських Ігор, чемпіонів та призерів чемпіонатів Європи й світу. Імена його вихованців – Костянтина та Олени Рураків, Олесі Повх, Олександри Пейчевої,  Марії Ремінь, Романа Кравцова, Михайла Яворського, Олексія Реміня і не тільки, добре відомі всім, хто любить легку атлетику.

Світлий і незгасний спомин про Михайла Рурака і його добрі земні справи назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав.

 

Церемонія прощання із Заслуженим тренером України, Заслуженим працівником фізичної культури і спорту України Михайлом Івановичем Рураком відбудеться , 1 червня, у храмі Петра і Февроньї (вул.Поштова 139, зупинка транспорту Малий ринок). 
Віддати останню шану видатному Тренеру можна буде з 14.00