Карина Колеснік здобула дві медалі чемпіонату Європи

 

У Таллінні пройшов чемпіонат Європи з сумо. У складі збірної Україні виступила на континентальній першості вихованка СК «ХортА» Карина Колеснік. До своєї численний колекції нагород підопічна ЗТУ Романа Білки зуміла додати ще дві медалі. У змаганнях дорослих спортсменів вагової категорії до 65 кг, наша 18-річна спортсменка провела кілька переможних зустрічей, а вихід до півфіналу поступилася більш досвідченій суперниці з Польщі. Втім у втішному турнірі Карина виступила вдало, і виборола бронзову медаль. у змаганнях чемпіонату Європи серед молоді Колеснік програла лише у фіналі, і стала володаркою срібла.

Нагороди Карини допомогли збірній України посісти високе друге командне місце чемпіонату Європи. В активі наших сумістив 4 золота, 6 срібних та 7 бронзових нагород.

Зазначимо, що нагороди чемпіонату Європи додали важливі бали до міжнародного рейтингу Карини, необхідного для участі у Всесвітніх Іграх, які зараз є основною метою вихованки клубу «ХортА». Крім того, ці дві медалі – гідне продовження напруженої  змагальної серії, в якій наша лідерка з початку цього року встигла стати чемпіонкою США з сумо, виграти медалі рейтингових турнірів в Естонії та Угорщині.

Попереду у Карини невеличкий перепочинок, відновлення та підготовка до чемпіонату світу.

 

СК «ХортА»