Новорічні хроніки запорізьких спортсменів: одружитися, поїхати на збори, почати рік на змаганнях

 

Новорічні та різдвяні свята – традиційний час відпочинку, спілкування у родинному колі та зустрічей з друзями. Втім спортсмени живуть за особливим графіком – для декого в ці дні повним ходом тривають збори і навіть змагання! Про те, хто із запорізьких чемпіонів як проводить ці святкові дні традиційно розповідаємо у фото-дайджесті, зібраному у соціальних мережах.

[smart-grid captions=»false» style=»2″]

[/smart-grid]

Перше місце у рейтингу «Як я провів новорічні свята» посідає чемпіон Європи з важкої атлетики Дмитро Вороновський, який в новий рік вступає у новому статусі – одруженої людини! Весілля Дмитро та його обраниця Ірина зіграли в останні дні 2018 року.

Віце-чемпіон юнацького Європейського олімпійського фестивалю, каноїст Лев Кірпік подарував собі до новорічних свят заліковку з суцільними п’ятірками! Вітаємо першокурсника з відмінно складеною першою сесією!

[smart-grid captions=»false» style=»2″]

 

[/smart-grid]

Веселими «корпоративами» зустріли новий рік запорізькі тхеквондисти, дзюдоїсти та ушуїсти.   Вражали красою і вечірніми вбраннями сестри Інна і Марина Черняк. У танці зайшовся суворий тренер Андрій Вікторович Яковлев. А наставники з ушу, на чолі з головою міської федерації Максимом Морозом, взялися за гітари, і вшкварили рок!

Багато спортсменів скористалися перервою у змагальному графіку, аби провести час з рідними. Лідер гандбольного клубу «Мотор» Борис Пуховський відпочиває з родиною на батьківщині і Білорусі.

Разом з дружиною зустрічає свята й один з лідерів збірної України з плавання Сергій Фролов.

Фото з новорічним колоритом ділиться зі своїми дописувачами і лідерка збірної України зі стрибків у воду Вікторія Кесарь.

Тішаться святами в родинному колі й запорізькі легкоатлетки, яким 2018-й подарував найцінніші подарунки – діточок. Перший новий рік зустрічають у статусі матусь Анастасія Ткачук та Анна Касьянова. Зазначимо, що обидві легкоатлетки вже активно тренуються, і в цьому сезоні знов планують повернутися на легкоатлетичні доріжки!

[smart-grid captions=»false» style=»2″]

[/smart-grid]

У колі товаришів по команді та ще й в Італії зустрів новий рік чемпіон та рекордсмен світу з академічного веслування Олександр Надтока.

[smart-grid captions=»false» style=»2″]

[/smart-grid]

А титуловані пляжні волейболістки Валентина Давидова та Євгенія Щипкова проводять перші дні нового року у Гаазі, де вже розпочали змагальний рік на етапі світового туру.

«ЗА!спорт вітає всіх запорізьких спортсменів і тренерів з новим роком! Зичимо хай 2019 принесе нові досягнення, подарує багато сил та наснаги на перемоги і звершення, та обов’язково стане для вас сходинкою до Олімпійських Ігор в Токіо 2020 року!

 

«ЗА!спорт»