Запоріжжя долучилося до акції “Тренування з зіркою”

Баскетболісти «БК Запоріжжя» провели відкрите тренування з представниками ЗМІ та вболівальниками, приурочивши цю подію до початку баскетбольного сезону.

21 вересня на майданчику оновленого палацу спорту “Юність” вирували баскетбольні пристрасті. Завдяки спільним зусиллям титульного спонсора чоловічої Суперліги компанії ТМ “Parimatch”, баскетбольного клубу “Запоріжжя” та федерації баскетболу України усі небайдужі об’єдналися навколо однієї ідеї – зробити цю гру доступною для кожного. Місцеві журналісти, вболівальники та професійні гравці провели повноцінне тренування під уважним наглядом головного тренера БК “Запоріжжя” Валерія Плеханова та його помічника Дмитра Щіглинського.

Завжди старанні під час матчів української Суперліги гравці баскетбольного клубу “Запоріжжя” – Станіслав Овдєєнко і Юрій Кондраков та новачки команди Кіндалл Хілл і Майкл Холтон своїм прикладом надихали як зовсім маленьких учасників тренування, так і дорослих, серед яких були навіть дівчата. Тренери баскетбольного клубу “Запоріжжя” ретельно пояснювали всю специфіку гри та пильно стежили за виконанням вправ, постійно роблячи підказки.


Дуже напруженою зі змагальної точки зору, але повністю у дружній атмосфері минула традиційна “двохсторонка”, якою завершується кожне тренування. Гравці отримали величезний заряд позитивних емоцій, що вже говорити про вболівальників, особливо – наймолодших, для яких це тренування, напевне, запам’ятається на все життя. Товариська гра імпровізованих “збірних” журналістів, вболівальників та гравців БК “Запоріжжя” завершилося з мінімальним відривом в один бал.

Кращих гравців та переможців конкурсу штрафних кидків чекали цінні подарунки і призи від представника TM “Parimatch” Вадима Місюри. За його словами, такі заходи – це вдалий метод популяризувати спорт та здоровий спосіб життя серед українців.

– Запоріжжя завжди було центром розвитку масового спорту. Черговий доказово цього – новий палац Спорту “Юність”, у якому сьогодні відбувся наш захід. Без сумніву, це унікальний інфраструктурний проект для всієї України, який виведе спорт у місті на новий рівень. Ми впевнені, що такі акції дають значний імпульс розвитку баскетболу в Україні, – відзначив Вадим Місюра.


Наразі БК “Запоріжжя” продовжує готуватися до нового баскетбольного сезону, який, за словами тренера Валерія Плеханова, має бути щедрим на перемоги.

– Дуже корисно, коли професійні гравці спілкуються зі звичайними вболівальниками і тими людьми, яким небайдужий цей вид спорту. Радує, що таких виявилося багато. Найголовніше – це емоції, які випромінював кожен учасник цього дійства, варто віддати належне організаторам акції. У такому залі будь-який захід сприймається як свято. Дуже хочеться, щоб всі наші вболівальники побачили нашу зацікавленість у їхній підтримці. П’ятого жовтня обов’язково докладемо максимум зусиль, щоб порадувати всіх, хто прийде у палац спорту “Юність” на першу домашню гру чемпіонату, – запевнив Валерій Плеханов.

 

Прес-служба БК «Запоріжжя»